گوی زانتیا چیست؟

ساخت وبلاگ

گوی زانتیا چیست؟، آیا سیستم تعلیق شما هم سفت شده؟ آیا سیستم ترمز شما بسیار ضعیف شده؟ زانتیا شما هم کوبش زیادی دارد؟ آیا پس از استارت خودرو چراغ استپ خودرو بیشتر از 20 ثانیه روشن می ماند؟

جواب تمامی این سوال ها به گوی های شما باز می گردد. برای اطلاعات بیشتر با راموموتورز همراه باشید.

گوی زانتیا چیست؟ درخودرو زانتیا دیگر از سیستم فنربندی ساده استفاده نشده است بلکه بر عکس تمام خودروهای دیگر ازیک فنر بندی نوع هیدروپنوماتیک استفاده شده است در این نوع فنر بندی دیگر ازهیچ فنری استفاده نشده است وبجای فنر از یک گوی هیدروپنوماتیکی استفاده شده است.

منظور ازاینکه می گوییم هیدروپنوماتیکی این است که این گوی از دو قسمت تشکیل شده است:

  • پوشش فلزی بیرونی

گوی زانتیا چیست؟

 

  • پوشش داخلی (پوسته غشا)

گوی زانتیا چیست؟

این دو پوشش به وسیله یک دیافراگم از یکدیگر جدا شده است، که قسمت بالای دیافراگم از گاز نیتروژن پرشده و قسمت زیردیافراگم ازروغن LHM پرشده است. با راموموتورز همراه باشید.

بر خلاف نسل اولیه گوی ها، (نصب شده بروی سیتروئن DS و سیتروئن SM) پوشش گوی های نصب شده بروی خودرو زانتیا غیر قابل جداسازی هستند. چرا که دارای دو قسمت مهر و موم شده و جوش داده شده است.

نمونه نصب شده بروی سیتروئن DS و سیتروئن SM

 

نسل جدید گوی ها عملا تخریب ناپذیر هستند. تنها نقص آنها پرمنفذ بودن پوسته نسبت به مولکول های نیتروژن است که باعث افت فشار داخل گوی می شود.

اگر فشار ازت یا نیتروژن واقع در قسمت بالایی گوی در حال سکون خیلی پایین باشد، (گوی خودرو شما ضعیف باشد) زمانی که رانندگی می کنید، تمام اجزا مدار یا سیستم هیدروپنوماتیک خودرو در برابر نوسانات فشاری درون جاده مقاومت خواهند کرد. این نوسانات ممکن است فشار در سیستم را تا 200 بار یا فراتر از آن بالا ببرد. این فشار سیستم شما را با مشکلات جدی مواجه می کند.

گوی زانتیا چیست؟

برعکس اگر فشار ازت یا نیتروژن زیر فشار 15 بار در حین سکون باشد،(فشار روغن بالا و فشار گاز پایین باشد) در زمان استفاده دیافراگم تنزل پیدا می کند، پاره می شود، و گوی غیر قابل استفاده می شود.

گوی زانتیا به زبان ساده گوی زانتیا چیست؟

گوی از دو قسمت تشکیل شده است. که بوسیله یک دیافراگم از یکدیگر جدا شده است، که قسمت بالای دیافراگم از گاز نیتروژن پرشده است. و قسمت زیر دیافراگم از روغن LHM پرشده است. طرز کار آن بدین صورت می باشد. که هنگامی که چرخها برروی یک دست انداز قرار می گیرند میله ای که یک سر آن متصل به زیر دیافراگم است. و سر دیگر آن به شاسی متصل می باشد. فشرده می شود و باعث می شود که روغن LHM زیر دیافراگم فشرده شود. و به دیافراگم فشار بیاورد و هنگامی که این اتفاق افتاد فشار دیافراگم باعث می شود. که گاز نیتروژن فوقانی نیز متراکم شده و ضربه را در خود حبس کند واز رساندن ضربه به سرنشینان جلوگیری شود.

زمانی که علائمی همچون سفت شدن سیستم تعلیق، کوبش زیاد خودرو، ترمز ضعیف، خاموش شدن چراغ استپ ترمز بیش از 20 ثانیه را مشاهده کردید، ابتدا کناره گوی ها چک کنید. سپس خودرو را را جهت اطمینان از سفت شدن گوی از هر چهار سمت رو به پایین فشار دهید.

در صورتی که به موقع متوجه شده باشید می توانید گوی را شارژ کنید اما قبل از شار حتما > > شارژ گوی زانتیا صحیح هست؟ را در راموموتورز مطالعه فرمایید.

در صورتی که دیافراگم گوی پاره شده باشد باید گوی را تعویض کنید. >> انواع گوی بلژیکی زانتیا 

The post گوی زانتیا چیست؟ appeared first on راموموتورز.

تخصصی خودرو - تاپ کار فور...
ما را در سایت تخصصی خودرو - تاپ کار فور دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر علوی topcarfor بازدید : 18 تاريخ : يکشنبه 2 ارديبهشت 1403 ساعت: 16:06

خبرنامه