چگونه کامیون‌دار شویم؟

ساخت وبلاگ

چگونه کامیون‌دار شویم؟

خیلی از افراد برای کسب درآمد و امرار معاش به رانندگی کامیون می‌پردازند. شاید این افراد در قدیم تحصیلات کمی داشتند، اما امروز رانندگان کامیون از تحصیلات و سطح دانش خوبی برخوردارند. در این مطلب با هم بررسی می‌کنیم که چگونه کامیون دار شویم.

برخی افراد فکر می‌کنن با خرید کامیون صفر یا خرید کامیون دست دوم می‌توانند خود به راحتی به جرگه رانندگان کامیون و افرادی که از این راه کسب معاش می‌کنند، بپیوندند. در حالیکه مراحل مختلفی باید شکل بگیرد تا یک فرد بتواند به لیست کامیون‌داران کشور اضافه شود.

البته خرید کامیون یا اجاره کردن این وسیله نقلیه هم مهم است اما باید پیش از این کار و حتی پس از تهیه خاور یا کامیون باید یک سری کار انجام شود. در ادامه مراحل کامیون دار شدن و پیوستن به کامیون داران را با هم مرور می‌کنیم.

گواهینامه پایه یک

قبل از هر چیزی برای رانندگی وسایل نقلیه باید گواهینامه خاص آن وسلیه از پلیس راهنمایی و رانندگی یا همان پلیس راهور دریافت شود. با دریافت یک نوع گواهینامه نمی‌توان تمام رانندگی وسایل نقلیه را در شهر یا جاده انجام داد. به طور مثال با دریافت گواهینامه پایه دو به جز سواری‌ها و برخی بارکش‌های مجاز، نمی‌توان با موتور سیکلت، اتوبوس، کامیون یا وسایل نقلیه دیگر رانندگی کرد.

برای رانندگی انواع کامیون نیاز به دریافت گواهینامه پایه یک دارید. برای دریافت این گواهینامه پس از گذراندن کلاس‌های آیین‌نامه، فنی و رانندگی باید در آزمون آیین‌نامه و رانندگی شرکت کنید که کار نسبتاً سختی است.

 

خرید یا اجاره کامیون

خرید کامیون، اجاره کردن آن یا توافق برای رانندگی کامیون دیگران، اقدام بعدی برای کامیون‌دار شدن است. اگر می‌خواهید درآمدتان از رانندگی کامیون مناسب‌تر باشد و خرج‌های زیادی نداشته باشید بهترین راه خرید کامیون است. هر چند خرید کامیون صفر خرج کمتری در هنگام کار برای شما دارد اما اگر سرمایه‌تان برای خرید کامیون کافی نیست، می‌توانید خرید کامیون دست دوم را برگزنید.

برای خرید کامیون صفر می‌توانید به نمایندگی‌های شرکت‌های تولید خودروهای سنگین همچون شرکت سایپا دیزل و ایران خودرو دیزل مراجعه کرده یا از سایت این تولیدکنندگان خودروی مورد نیاز خود را خریداری کنید.

امروزه راه مناسب‌ برای خرید کامیون دست دوم یا حتی صفر، جستجو در اینترنت و در سایت‌های آگهی است. در سایت‌های آگهی همچون دیوار می‌توانید به راحتی در بخش خرید کامیون، گزینه‌های مختلف در مورد خرید کامیون صفر یا دست دوم را پیدا کرده و با گفت‌وگو با مالک، کامیون دلخواهتان را خریداری کنید.

عضویت در اتحادیه‌ها

عضویت در اتحادیه‌های حمل و نقل یکی از مواردی است که پس از تهیه کامیون باید حتما دنبالش باشید. عضویت در این اتحادیه‌های می‌تواند ضمن حمایت صنفی از کسب و کار شما، تسهیل در باربری، آشنایی با قوانین و مواردی این چنینی شما را در جریان اوضاع و احوال صنف خود قرار دهد و حتی شما را در جذب مشتری کمک کند.

عضویت در باربری‌ها

شما برای دریافت بار مشتریان خود و حمل آن تا مقصد نیاز به یک راه ارتباطی با مشتریان دارید. هر چند کار کردن با برخی از شرکت‌ها و سازمان‌هایی که حمل و نقل زیادی دارند می‌تواند یکی از راه‌های رونق کسب‌وکار کامیون‌داران باشد، اما عضویت در باربری‌ها به نظر یکی از الزامات رونق کسب‌وکار و درآمدزایی است.

البته با توسعه اینترنت و رونق کسب‌وکار دیجیتالی، امروزه سامانه‌های هوشمند حمل و نقلی در کشورمان متولد شده‌اند و با همکاری اتحادیه‌ها و خود کامیون‌داران در حال رشد هستند. این سامانه‌های هوشمند با استفاده از اپلیکیشن موبایل یا وبسایت، دسترسی مشتریان و رانندگان به یکدیگر را آسان کرده‌ و در درآمدازیی به کامیون‌داران کمک می‌کنند.

حالا و پس از دانستن مراحل تبدیل شدن به یک راننده کامیون فعال یا به اصطلاح کامیون‌دار، به راحتی متوجه می‌شویم با خرید کامیون، کامیون‌دار نمی‌شویم بلکه وارد راهی می‌شویم که انتهای آن کامیون داری و کسب‌وکار از طریق کامیون است.

 

تخصصی خودرو - تاپ کار فور...
ما را در سایت تخصصی خودرو - تاپ کار فور دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر علوی topcarfor بازدید : 490 تاريخ : پنجشنبه 22 شهريور 1397 ساعت: 18:57

خبرنامه