مقایسه ۲۰۶ تیپ ۵ و تندر ۹۰ ،ال نود بهتره یا ۲۰۶ صندوقدار ،پژو ۲۰۶ v8 یا تندر ۹۰ ،ال نود بخریم یا ۲۰۶ ،پژو ۲۰۶ بهتر است یا ال ۹۰

خودروهای تندر۹۰ و پژو ۲۰۶ از لحاظ فنی شباهت ها و تفاوت‌هایی با یکدیگر داند که در این گزارش به آن ها پرداخته ایم.

تندر۹۰ یکی از خودروهای روز جهان در کلاس B است که در سراسر اروپا، آسیا و خاورمیانه محبوبیت ویژه ای به دست آورده است. تندر۹۰ موفقیت خود را مدیون طراحی زیبای بدنه، اتاق جادار ، برخورداری از جدیدترین فن آوری خودروسازی، سادگی و پرهیز از پیچیدگی در بخش فنی و در نتیجه سهولت تعمیرات ، قیمت بسیار مناسب و رقابتی و همچنین خدمات پس از فروش آسان و فراوان است.


تندر۹۰ از موتور ۱۶۰۰ سی سی با توان ۱۰۵ اسب بخار بهره می برد که این میزان قدرت در این کلاس از خودروها قابل توجه است. این موتور دارای ۱۶ سوپاپ بوده و از سیستم سوخت رسانی انژکتوری الکترونیکی سود می برد. این خودرو دارای ۵ دنده در مدل دستی و ۴ دنده در مدل اتوماتیک می باش د . این خودرو دارای شاسی و ساختار بدنه بسیار مستحکم است که ضربات وارده به اتاق را در تصادفات به کلیه قسمت های بدنه تقسیم کرده و از ورود مستقیم انرژی به سرنشینان جلوگیری می کند .

امکاناتی نظیر دو کیسه هوا، کامپیوتر سفر، کنترل سیستم صوتی از پشت فرمان، شیشه ها و آینه های برقی، ستون فرمان با قابلیت تنظیم صندلی عقب و سه پشت سری قابل تنظیم، تنظیم ارتفاع چراغ جلو، صندوق پران و… در تندر۹۰ فیس لیفت دیده می شود.

پژو۲۰۶  یکی از با سابقه‌ترین و محبوب‌ترین خودروهای تولید داخل محسوب می‌شود. این خودرو ۱۰ سالی است که در بازار ایران حضور دارد و در این مدت طرفداران زیادی را به سوی خود جلب کرده است. ابتدا این خودرو در مدل‌های‌ هاچ‌بک عرضه می‌شد که همین مسئله باعث شده بود،۲۰۶ بیشتر مناسب قشر جوان باشد تا خانواده‌های چند‌نفره چون فضای صندوق بار کوچک و ردیف عقب نسبتا کوچک آن برای مسافرت و خانواده‌های پرجمعیت مناسب نیست.

پژو ۲۰۶ در مقایسه با تندر۹۰ از ظاهری زیباتر بهره می‌برد ولی صندوق بار اضافه شده در مدل صندوق‌دار، در قسمت عقب کمی ‌ناهمگونی به وجود آورده و دید عقب خودرو نسبت به مدل‌ هاچ‌بک کمتر شده است. کاپوت شیبدار ۲۰۶ و کنسول جلوی پهن آن نیز باعث شده تنظیم فاصله با جلو سخت باشد. البته‌ این مشکل پس از چند بار سواری با ۲۰۶ و آشنایی با ابعاد آن مرتفع می‌شود.

طراحی داخلی یکی از نکات قوت ۲۰۶ آن نسبت به تندر۹۰ است و با وجود گذشت چند سال از عرضه آن، باز هم زیبا به نظر می‌رسد و کسل‌کننده نیست.

خودرو
تندر ۹۰ E2پژو ۲۰۶
کشور سازنده
ایرانفرانسه
سال (طراحی)
۲۰۰۵۲۰۰۳
موتور
۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه
حجم موتور
۱۵۹۸سی سی۴۱۵۸۷سی سی
حداکثر قدرت
۱۰۵ اسب بخار در ۵۷۵۰ دور در دقیقه۱۱۰ اسب بخار در ۵۸۰۰ دور در دقیقه
حداکثر گشتاور
۱۴۰ نیوتن متر در ۳۷۵۰ دور در دقیقه۱۴۲ نیوتن متر در ۲۰۰۰ دور در دقیقه
جعبه دنده
۵ دنده دستی۴ سرعته خودکار
شتاب ۰ تا ۱۰۰
۱۰.۲ ثانیه۱۱.۴ثانیه
حداکثر سرعت
۱۸۳ کیلومتر در ساعت۱۹۰ کیلومتر در ساعت
وزن
۱۱۰۰ کیلوگرم۱۰۹۶ کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)
۴۲۴۷ طول – ۱۷۳۵ عرض – ۱۵۲۵ ارتفاع۳۸۲۲ طول – ۱۶۵۲ عرض – ۱۴۳۲ ارتفاع
فاصله بین دو محور
۲۶۲۹ میلیمتر۲۴۴۱ میلیمتر
مصرف سوخت ترکیبی
۶.۹ لیتر در هر صد کیلومتر۷.۳ لیتر در هر صد کیلومتر
حجم باک
۵۰ لیتر۵۰ لیتر
استاندارد آلایندگی
یورو ۲یورو ۴
میزان تولید CO2
— گرم در هر کیلومتر۱۵۳ گرم در هر کیلومتر