“جواز در دست اقدام” فرصت جدیدی برای سوءاستفاده از مشتریان

ساخت وبلاگ

 تعداد واحدهای بدون مجوز در صنف نمایشگاه داری قابل توجه است که هیچ کس با آنان برخورد نمی کند. اتحادیه به جای برخورد با استفاده از عنوان”جواز در دست اقدام” با این قبیل واحدها مماشات می کند. در حال حاضر برخی از واحدهای بدون مجوز در حدود ۵ سال است که مجوزشان در دست اقدام می باشد.

 بازار خودرو از جمله بازارهایی است که در چند سال اخیر بر جذابیت ش افزوده شده است. تنوع محصولات تولید داخل و خودروهای وارداتی در بازار شوق و علاقمندی مردم به خرید خودرو را افزایش داده است. نمایشگاه بین المللی خودرو که چند روز پیش در شهر آفتاب به پایان رسید به خوبی نشان داد که مردم بسیار به مقوله خودرو علاقمند هستند و لذا با جمع آوری اطلاعات فنی به دنبال انتخاب بهترین خودرو با توجه به توان مالی خود می باشند. این علاقه مردم به حوزه خودرو مسئولیت نهادهای نظارتی و دستگاه های مسئول را سنگین تر می کند.

رشد تقاضا در بازار، عرضه کنندگان خودرو در بازار را افزایش داده است. لذا شبکه عرضه خودرو در بازار از تولید و واردات خودرو گرفته تا تحویل آن به مردم بایستی در مسیر مشخص، امن و با کمترین حاشیه سود دلالی صورت گیرد تا نوسان و تنش در بازار خودرو ایجاد نشود.

نمایشگاه داران اتومبیل اصلی ترین نهاد فعال در شبکه عرضه خودرو هستند که در جامعه به رسمیت شناخته می شوند. نمایشگاه داران به عنوان واسطه گران بین خریداران و فروشندگان خودرو، نقش تعیین کننده هم در قیمت و هم در مدیریت بازار دارند. اگر شبکه نمایشگاه داران به صورت صحیح ساماندهی گردد و اطلاع رسانی درست نیز به خریداران خودرو صورت گیرد، شبکه توزیع خودرو با کمترین انحراف عمل خواهد کرد و بروز هرگونه کلاهبرداری، گران فروشی به حداقل می رسد.

بررسی ها نشان می دهد در حال حاضر در کنار فعالیت مجاز بسیاری از نمایشگاه داران، واحدهای غیرمجازی هم مشغول به کار هستند که هیچ نظارتی بر آنان نمی شود. جالب اینجا است که این واحدهای به طور رسمی در بازار خرید و فروش خودرو می کنند. کلاه برداری، گران فروشی از جمله مهمترین شکایاتی است که علیه این واحدها می شود. حضور این واحدهای بدون مجوز اعتماد به بازار را کاهش و اعتبار اتحادیه نمایشگاه داران را زیر سوال می برد. لذا فعالیت آنان غیر از افزایش هزینه و تضییع حقوق مردم و تامین منافع افراد خاص عایدی دیگری ندارد.

در چنین شرایطی انتظار از اتحادیه نمایشگاه داران اتومبیل این است که بر این واحدها نظارت کند. اینکه در حال حاضر واحدهای بدون مجوز در بازار در حال فعالیت هستند بیانگر دو حالت است: یا اتحادیه نمایشگاه داران از وجود این واحدها بی اطلاع است که این نشان از مدیریت ضعیف و ناکارآمد هیئت مدیره اتحادیه می باشد. چرا که نظارت بر واحدهای فعال اصلی ترین رسالت اتحادیه می باشد. و یا اتحادیه این واحدها را به خوبی می شناسد ولی اقدامی نمی کند که این مسئله نیز جای تامل دارد. البته حالت سومی هم وجود دارد. آن هم این است که اتحادیه از فعالیت واحدهای غیرمجاز مطلع است و در حال حل و فصل قانونی موضوع است. اگر این حالت باشد عقل حکم می کند که لیست واحدهای صنفی مجاز، غیرمجاز و در حال اخذ مجوز رسما اعلام شود تا شاهد تجربه تلخ کلاه برداری هایی از نوع نمایندگی ۵۰۵۴ ایران خودرو نباشیم.

شواهد و بررسی ها نشان می دهد که مدیریت ضعیف هیئت مدیره اتحادیه و بعضا کوتاهی در امر نظارت باعث شده که همچنان واحدهای غیرمجاز به فعالیت خود ادامه دهند. در همین خصوص یکی از نمایشگاه داران اتومبیل در گفتگو با خبرنگار پردیس خودرو با گلایه از نظارت ضعیف اتحادیه بر واحدهای فعال گفت: تعداد واحدهای بدون مجوز در صنف نمایشگاه داری قابل توجه است که هیچ کس با آنان برخورد نمی کند. اتحادیه به جای برخورد با استفاده از عنوان”جواز در دست اقدام” با این قبیل واحدها مماشات می کند. وی با بیان اینکه طولانی کردن روند اخذ مدارک از واحدهای غیرمجاز یکی از راه های مماشات با این واحدها است، گفت:”در حال حاضر برخی از واحدهای بدون مجوز در حدود ۵ سال است که مجوزشان در دست اقدام می باشد.”

تخصصی خودرو - تاپ کار فور...
ما را در سایت تخصصی خودرو - تاپ کار فور دنبال می کنید

برچسب : سوءاستفاده,مشتریان, نویسنده : امیر علوی topcarfor بازدید : 279 تاريخ : دوشنبه 13 آذر 1396 ساعت: 1:08

خبرنامه