چگونه استرس در رانندگی را کاهش دهیم ؟

ساخت وبلاگ

۸ روش کاهش استرس در رانندگی

استرس هنگام امتحان رانندگی ،چگونه بدون ترس رانندگی کنیم ،درمان استرس رانندگی ،درمان ترس از رانندگی ،راه درمان ترس از رانندگی ،از رانندگی میترسم چیکار کنم ،ترس از رانندگی در خانمها ،اعتماد به نفس در رانندگی

این روزها دیگر خشونت جاده ای مانند گذشته موضوع شایعی نیست ، اما مخاطرات حاصل از اضطراب و نگرانی که یک رانندگی معمولی را به یک حادثه دلخراش تبدیل می کند ، بحث روز است . فکر می کنید اغراق میکنیم ؟ تحقیقی که نتیجه آن در مجله علوم روانشناختی به چاپ رسیده است نشان میدهد کاهش کیفیت رانندگی در اثر استرس و نگرانی ، افزایش قابل توجه حوادث مرگبار رانندگی را در پی داشته است . این آمار حقیقتا ترسناک است .

البته ، نگرانی و استرس مردم باعث نمی شود که به جنون کشیده شوند ؛ اما موارد معدودی در طول روز به چشم می خورند که باعث رانندگی استرس زا و ناخوشایند می شوند . بدتر اینکه ، روزی ممکن است این استرس منجر به حادثه شود .

ضمن در نظر گرفتن جوانب احتیاط ، بگذارید در مورد راه هایی که استرس رانندگی را کاهش میدهد صحبت کنیم .

۱- تمرین مراقبه ( مدیتیشین )

چشمه های آب معدنی بهترین نقطه برای آرامش و کاهش استرس هستند و هیچ دلیلی وجود ندارد که نتوانید خودروی خود را به این آرامش نزدیک کنید . اگر روزانه سفر بلندی را در پیش دارید ، از لباس های سفید و لطیف بگذریم ، اما به جای آن می توان یک خوشبو کننده هوا با بوی روغن های مطبوع و یک روکش صندلی دارای ماساژور تهیه کرد . در خودرو سعی کنید موسیقی آرامش بخش گوش کنید ؛ چرا که طبق تحقیقات موسیقی مهیج مناسب رانندگی نیست . در پایان ، از شر هر چیزی که حواس شما را پرت می کند خلاص شوید ؛ هر چیزی را که ممکن است صدای غیر منتظره ایجاد کند ، کنار بگذارید ؛ برای مثال ، بطری آب داخل صندوق که با هر حرکت خودرو به بدنه ماشین برخورد میکند . تلفن خود را روی حالت بی صدا قرار دهید .

۲- درنظر گرفتن زمان اضافی در برنامه ی سفر

ممکن است استرس به مرور و در طول روز ایجاد شود اما هیچ چیزی مانند تاخیر ، باعث واکنش های شدید مقطعی نمی شود . با سپری شدن دقایق ، احتمال به مشکل خوردن شما نیز در جاده بیشتر میشود . با در نظر گرفتن زمان اضافی برای سفر می توان آرامش خود را حفظ کرد ، برای مثال زمانی را هم برای “گم کردن” مسیر یا پیدا کردن مقصد جدید در نظر بگیرید . کمی زود رسیدن هیچ گاه مشکل ساز نمی شود ، پس حتماً زمان اضافی در برنامه ی سفر در نظر بگیرید تا از آرامش طی سفر و به موقع رسیدن اطمینان داشته باشید .

البته ، زندگی همیشه به این سادگی نیست . اگر فکر می کنید دیر می رسید ، اما یادتان باشد بدترین اتفاقی که در این شرایط ممکن است برای شما پیش بیاید ، سانحه ی رانندگی یا توقف توسط پلیس است .

۳- کنترل مسیر حرکت و برنامه ریزی

پیشاپیش با کنترل مسیر سفر از گم شدن در مسیرهای ناشناخته اجتناب کنید . با تلفن های هوشمند و ابزارهای مسیریابی ، میتوانید سفر خود را بدون یک ثانیه تأخیر در زمانی مشخص آغاز کنید . اما بررسی مسیر پیش از حرکت به این معناست که از هر مانعی که مسیر شما را مسدود کند یا منجر به تغییر آن شود عبور کنید .

۴- دردسترس گذاشتن خوراکی ها

اگر فکر می کنید گرسنگی باعث بداخلاقی شما میشود ، مشکلی نیست . اغلب ، این مساله را تجربه کرده اند . گیر کردن در یک ماشین ، با شکمی خالی ، بهترین شرایط برای بروز رفتار استرس زا است . به جای آزار دادن خود و تحمل سروصدای معده ، خوراکی های فاسد نشدنی و یا خوراکی هایی با ماندگاری بالا ، مانند شکلات های انرژی زا یا آجیل ، برای موقعیت های اضطراری در ماشین داشته باشید .

۵- سرگرم کردن بچه ها

وقتی که حوصله ی بچه ها سربرود ، بازیگوش می شوند و زیاد سروصدا می کنند . نگرانی و استرس حاصل از نزاع داخل ماشین یا رفتار نامناسب بچه ها را به کمک بازی ها ، ویدئو ها ، یا سایر شیوه های سرگرمی تا حد امکان کاهش دهید . مطمئن باشید عقل شما و پرده گوش های شما به خاطر اهمیت به سلامتی آنها از شما تشکر می کنند !

۶- تمرین

یک تحقیق اینترنتی نشان داده است که ۳۱ درصد رانندگان آمریکایی از پارک دوبل اجتناب می کنند . کار  ساده ای نیست ، اما زمانی میرسد که شما باید این کار را انجام دهید . در این شرایط ، کمی تمرین به کمک شما خواهد آمد . برای این گونه موارد نگران کننده ، مانند پارک دوبل ، دنده عقب گرفتن ، یا دور زدن ، از قبل آماده باشید. اگر تمرین داشته باشید در صورت قرار گرفتن در موقعیت واقعی متوجه خواهید شد که چندان هم شرایط استرس آوری نیست .

۷- استفاده از فناوری

فناوری میتواند بهترین دوست شما در موقعیت های استرس زا باشد . سیستم های ایمنی ، مانند دوربین ها و سنسورهای دنده عقب و سیستم های اخطار نقاط کور ، در شرایط بحرانی استرس و نگرانی شما را برطرف می کنند . در واقع ، مطالعه ای برای پاسخ به این پرسش صورت گرفته است که آیا سیستم های پارک خودکار می توانند استرس را کاهش دهند ؟ دانشگاه MIT نشان داد که در زمان استفاده از سیستم های کمکی پارک “ضربان قلب افراد به صورت متوسط ۱۲ بار بر ثانیه کمتر” از افرادی می زند که خودشان ، بدون کمک سیستم های کامپیوتری ، خودرو را پارک می کنند . اگر در بازار به دنبال ماشین جدیدی می گردید و در زمینه پارک کردن مشکل دارید ، سیستم های کاهش  استرس را در نظر داشته باشید .

۸- شناسایی موارد تنش زا

زمانی که همه راهکارها شکست خوردند ، سعی کنید همواره به یاد داشته باشید که اگر با احتیاط رانندگی نکنید زندگی خود و دیگران را به خطر می اندازید . وضعیت فیزیکی و جسمی خود را بررسی کنید . آیا از ترس فرمان خودرو را به سختی در دست میفشارید ؟ دستان و انگشتان خود را آزاد کنید . آیا رو به جلو خم می شوید و روی فرمان قرار می گیرید ؟ به عقب تکیه دهید و راحت بنشینید . شاید بهتر باشد برای کم شدن فشار گردن و شانه ها ، سر خود را چندین بار بچرخانید یا کمی فک خود را تکان دهید . بسیار جالب است بدانید که گاهی ساده ترین حرکات نشانه ای است و به شما یادآوری می کند که کمی به بدن خود استراحت بدهید .

تخصصی خودرو - تاپ کار فور...
ما را در سایت تخصصی خودرو - تاپ کار فور دنبال می کنید

برچسب : رانندگی, نویسنده : امیر علوی topcarfor بازدید : 253 تاريخ : شنبه 15 مهر 1396 ساعت: 16:22

خبرنامه