معرفی ۴ کراس اوور کامپکت لوکس مطرح در سال ۲۰۱۷ + قیمت و مشخصات

ساخت وبلاگ

آشنایی با ۴ کراس اوور مطرح در سال ۲۰۱۷

باشگاه خبرنگاران جوان،  از سال ۲۰۰۹ فروش خودروهای سایز بزرگ با رشد همراه بوده و به دنبال آن تنوع زیادی در بازار خودروهای کراس اوور، ون، پیکاپ و اس یو وی به وجود آمد به همین سبب در سال ۲۰۱۵ فروش این نوع خودروها ۵۷ درصد سهم از بازار را تنها در ایالات متحده، به خود اختصاص داد و تا ماه نوامبر ۲۰۱۶ این مقدار به ۶۰ درصد افزایش پیدا کرد.

اولین خودرو از لیست خودرو های برگزیده سایز بزرگ سال ۲۰۱۷ ، کراس اوور کامپکت کوچک کیا سول است؛ نسل اول از این خودرو در سال ۲۰۰۹ با عنوان کراس اوور کامپکت کوچک به بازار معرفی نشد بلکه در کلاس خودروهای هاچ بک جعبه ای شکل قرار می گرفت مانند هوندا المنت، سایون xB و نیسان Cube. نسل دوم کیا سول در سال ۲۰۱۴ با همان طراحی جعبه مانند خود دقیقا هم‌زمان با موج شدید کراس اوورهای کامپکت کوچک وارد بازار شد.

موتور مورد استفاده در کیا سول جدید از نوع ۱۵۹۱ سی سی با ۴ سیلندر خطی و ۱۶ سوپاپ است که با داشتن سیستم تزریق سوخت مستقیم و سر سیلندر و بلوکی آلومینیومی قادر به تولید ۲۰۱ اسب بخار ۶۰۰۰ دور در دقیقه و گشتاور ۱۹۵ پوند فوت ۱۵۰۰ دور در دقیقه است که توسط یک گیربکس ۷ سرعته به چرخ ها منتقل می شود.

این خودرو به منظور افزایش ایمنی  به سیستم هشدار خروج از لاین (LDWS)، سیستم تشخیص نقطه کور (BSD)و سنسور دنده عقب RCTA مجهز  است.

بر اساس این گزارش کراس اوور کامپکت کوچک لوکس بی‌ام‌ دبلیو X1 از دیگر خودروهای برگزیده در این لیست است که این کمپانی برای X1 مدل ۲۰۱۷ یک پیشرانه بنزینی در نظر گرفته است؛ این نمونه یک موتور ۲.۰ لیتری چهار سیلندر مجهز به سیستم توربوشارژر دارد و قادر به تولید ۲۲۸ اسب بخار در دور موتور ۵.۰۰۰ RPM و گشتاور ۲۵۸ پاوند بر فوت (معادل ۳۵۰ نیوتون متر) است؛ این نیرو توسط یک جعبه دنده ۸ سرعته اتوماتیک به چرخ‌های جلو در مدل sDrive28i و هر چهار چرخ در مدل xDrive28i منتقل می‌گردد.

قلب تپنده ی بی ام دبلیوX1 مدل ۲۰۱۷ در ۶.۳ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت رسیده و حداکثر سرعت آن ۱۲۹ مایل در ساعت برابر با ۲۰۷ کیلومتر در ساعت است؛مصرف سوخت این موتور نیز بنا بر اعلام سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا (EPA) برابر با ۲۳ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۱۰.۲ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر شهری، ۳۲ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۷.۳ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر بزرگراهی و ۲۶ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) در سیکل ترکیبی در مدل sDrive28i خواهد بود.

مصرف مدل xDrive28i اندکی بیشتر بوده و برابر با ۲۲ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۱۰.۲ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر شهری، ۳۲ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۷.۳ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر بزرگراهی و ۲۵ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۹.۴ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) در سیکل ترکیبی است.

یکی دیگر از نکات جالب توجه در این خودرو این است که پیشرانه  در حالت عرضی قرار گرفته و شاسی بر اساس دیفرانسیل جلو بودن طراحی شده است؛ بی‌ام‌و قبلا تلاش کرد در نسل اول X1 از ترکیب سنتی خود استفاده کند و خودرو را بر اساس دیفرانسیل عقب بودن طراحی کند، این کار انجام شد و پیشرانه به‌صورت طولی در خودرو نصب شد؛ به‌طوری که امکان استفاده از یکی از نمادهای بی‌ام‌و یعنی پیشرانه‌های شش سیلندر خطی نیز در نسل اول X1 فراهم شد. اما با توجه به اینکه چنین چیدمانی فضای زیادی اشغال می‌کند و سبب کاهش فضای خودرو در مقایسه با سایر خودروهای این کلاس می‌شود، بی‌ام‌و سرانجام تصمیم به استفاده از پلتفرم دیفرانسیل جلو گرفت که با مدل‌های مینی نیز مشابه است.

یک پیشرانه‌ تنفس طبیعی چهار سیلندر به حجم ۲.۴ لیتر مجهز به توربوشارژر که قادر به تولید ۱۸۴ اسب بخار قدرت و ۲۴۴ نیوتون متر گشتاور بوده از مشخصات فنی کراس اوور کامپکت هوندا CR-V مدل ۲۰۱۷ دیگر خودروی سایز بزرگ برگزیده در این لیست است؛ این خودرو یک کراس اوور کامپکت ۵ درب بوده و از یک گیربکس CVT هم برخوردار است که شتاب اولیه آن از حالت سکون ۷.۵ ثانیه بوده و مصرف سوخت ترکیبی آن معادل ۹.۰۱ در هر ۱۰۰ کیلومتر است.

کمپانی ژاپنی با همکاری کمپانی گارمین، یک سیستم رهیاب ماهواره ای برای CR-V طراحی کرده است؛این سیستم به Apple CarPlay و Android Auto مجهز بوده و می توان برخی امکانات آن را با استفاده از فرامین صوتی فعال کرد؛ سایر تجهیزات رفاهی این خودرو شامل سیستم تهویه‌ مطبوع دو منطقه ای، استارت از روی ریموت، پورت شارژر USB برای سرنشینان عقب و ترمز پارک الکترونیکی می‌شود.

پورشه ماکان از دیگر گزینه های برگزیده در این لیست است ؛تیپ GTS این کراس اوور کامپکت لوکس از یک پیشرانه ۶ سیلندر توئین توربو، بلوک و سرسیلندر آلومینیومی با تزریق مستقیم سوخت برخوردار بوده که ۳۶۰ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه قدرت و گشتاور ۵۰۰ نیوتون متر در ۱۶۵۰ دور در دقیقه را تولید می کند؛ این نیرو توسط یک گیربکس ۷ سرعته ی اتوماتیک دوکلاچه با حالت تعویض دستی به چرخ ها منتقل می شود و شتاب اولیه این هاج بک قد بلند ۴.۸ ثانیه در تیپ GTS بوده که در دیگر تیپ های ماکان متفاوت است.

تخصصی خودرو - تاپ کار فور...
ما را در سایت تخصصی خودرو - تاپ کار فور دنبال می کنید

برچسب : معرفی,کامپکت,مشخصات, نویسنده : امیر علوی topcarfor بازدید : 308 تاريخ : پنجشنبه 6 مهر 1396 ساعت: 1:57

خبرنامه